Samen met je collega’s bezorg jij onze gasten een prettige horeca-ervaring in een ontspannen setting. Heb jij het in je?

Kom werken bij Koetshuis Beerschoten en ervaar het voordeel van onze gunstige werktijden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar Koetshuis Beerschoten.

(fulltime/parttime) vanaf 16 jaar.
Lekker bijverdienen in de horeca, in de Bilt en ook gewoon overdag? Kom werken in de bediening. Deze fijne zaak heeft zitplaatsen binnen en daarnaast een groot terras aan de rand van het bos. Hier strijken onze bezoekers elke ochtend neer voor koffie, taart, lunch en gezellige borrels.
Interesse? Neem contact op met Nelly, manager Koetshuis Beerschoten. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@koetshuisbeerschoten.nl.
3 dagen in de week
Als shiftleader bij Koetshuis Beerschoten heb jij het overzicht. Je draait mee in de bediening en zorgt er daarnaast voor dat jouw collega’s doen wat ze moeten doen. Op het gebied van service, hygiëne en kwaliteit. Je bent ook verantwoordelijk voor openen en/of sluiten en denkt voortdurend mee hoe we onze zaak kunnen verbeteren.
Interesse? Neem contact op met Nelly, manager Koetshuis Beerschoten. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@koetshuisbeerschoten.nl.
Bij Koetshuis Beerschoten ben jij straks een barista met skills (ervaring vooraf niet nodig). Je verzorgt natuurlijk niet alleen de lekkerste lattes, vanachter het buffet regel jij álle dranken.
Interesse? Neem contact op met Nelly, manager Koetshuis Beerschoten. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@koetshuisbeerschoten.nl.
(parttime/fulltime)
Onder leiding van de chef maak je deel uit van de keukenbrigade en vorm je samen het ambachtelijke hart van de zaak.
Taarten bakken, soepen maken en mise-en-place bereiden, lunches en diners draaien. Dagelijks komt alles vers binnen van lokale leveranciers uit de streek en wordt alles in huis gemaakt. Binnen een hecht team druk je met jouw kennis en inzet een stempel op de kwaliteit.
Wat vragen wij?
– Niveau 3 diploma zelfstandig werkend kok
– 2 à 3 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok
Wat bieden wij?
Salaris conform horeca-cao: € 1.883 – € 2.000
– 4 of 5-daagse werkweek
– Leuke werkplek en collega’s
– Parkeerplaats voor de deur
– Vaste werkdagen in overleg
Interesse? Neem contact op met Nelly, manager Koetshuis Beerschoten. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@koetshuisbeerschoten.nl.
(fulltime/parttime) vanaf 16 jaar
Elke grote chef is ooit begonnen als keukenhulp. Groente snijden, friet bakken of appels schillen… jouw werk vormt de kern van elke professionele keuken. Ervaring hoef je hiervoor niet te hebben, wél de juiste werkhouding.
Interesse? Neem contact op met Nelly, manager Koetshuis Beerschoten. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@koetshuisbeerschoten.nl.
(parttime) vanaf 15 jaar
Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan waarmee je prima verdient? Word afwasser! De vaatstraat is jouw domein. Jij zorgt er als lid van de keukenbrigade voor dat alles wat vies is weer schoon wordt. Jij bent voor ons onmisbaar.
Interesse? Neem contact op met Nelly, manager Koetshuis Beerschoten. Stuur een mailtje (cv en motivatie) naar info@koetshuisbeerschoten.nl.